fredag 6 juli 2012

Semesterhälsning från Tova
Hej!
 
Här kommer en sommarhälsning från mig.
Jag mår bara prima, vi bor i stugan nu och husse och matte har semester. Husse har åtta veckor och matte fyra. Så nu har jag sällskap hela tiden.

 
Vi har några killar som hjälper oss att bygga en ny altan mot havet. Golvet och trapporna är klart så där kan jag ligga och spana över viken. Det gillar jag.
Jag har fullt sjå att hålla koll på killarna. Den ene brukar lägga av sig handskarna stup i kvarten, då passar jag på att stjäla dom och springa iväg. Jättekul för då jagar han mig men han hinner inte ifatt mig, haha.
Vi har också ett lastbilslass med matjord på gården, där är det kul att gräva. En dag var jag först ner och badade, sen for jag i jordhögen och lekte. Inte populärt kan jag meddela. Matte blev arg som ett bi, sen blev det avspolning med vattenslangen och sen fick jag gå in.


 Jag blev klippt med maskin i våras innan solen brände så hårt. Det var jätteskönt att få bort all under- ull. Lillmatte sa att jag såg ut som en gatuhund som går omkring och stjäl från soptunnorna. Men nu låter det annorlunda, åh så lockig och fin du är i pälsen säger hon nu. Och det är jag, jag är faktiskt jättefin.
I dag kom den där Madde igen. Då blev det kloklippning som vanligt. Men jag har kapitulerat, det är lika bra att dom får klippa så är det lugnt sen. Dessutom är det ganska skönt efteråt.
 
Nu ropar husse och frågar om jag vill leka med bollen så nu måste jag sluta.
 
Hoppas att ni får en skön sommar! Hälsa alla!
 
Matte och husse hälsar också.
 
Nospuss från Tova

 

3 kommentarer:

 1. Vilket härligt hundliv!

  SvaraRadera
 2. Gubbens,
  Ett härligt hundliv, det är vad vi försöker ge henne. Hon ger så otroligt mycket till oss och är det bästa som hänt sen hon kom till vår familj.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner igen känslan. Har en sådan tillgång själv fast av annan ras. :D

   Radera